Produse pentru noi

“Omul de știință este acela care în timp ce cutreieră lumea vede ceea ce văd și ceilalți, dar în timp ce vede ceea ce văd alții, la asemenea lucruri se gândește ca nimeni înaintea lui.”
Szent-Györgyi Albert  (omul care a descoperit vitamina C)

Inventatorul este Jakabovics Tibor.

Chimist, cercetător farmaceutic și autoritate recunoscută pe plan internațional în domeniul nanotehnologiei.

În urmă cu peste 10 ani, o companie farmaceutică a apelat la ajutorul cercetătorului pentru a găsi o soluție eficientă împotriva respingerii țesutului transplantat necesar în cazul distrugerii unei suprafețe mari de piele. ….și, în timpul muncii, Jakabovics îsi dă seama că… dincolo de așteptările sale… a descoperit un produs care acoperă o gamă mult mai largă de afecțiuni.

El a descoperit nanoefectorii care sunt niște nano-purtători care transportă informația extrasă din complexul de plante. Procesul este o noutate în domeniu, fiind protejat prin drept de autor. Din momentul ajungerii la nivelul celulelor cu probleme, acestea știu de ce au nevoie din complexul natural de plante si minerale, iar substanțele necesare rămân la acest nivel refăcând structura celulei.

Restul de ingrediente din produs, cele de care organismul nu are nevoie, se elimină.

Să permitem organismului să fie înțelept în felul său propriu!

Lavylites este o gamă nouă de produse, care au la bază o tehnologie unică și revoluționară în domeniul sănătății și al frumuseții. Este vorba despre nanotehnologie.

Produsele conțin nanoeffectori care transportă ingredientele direct la celulele afectate din organism, penetrând cu ușurință pielea.

Produsele conțin doar ingrediente naturale și introduc în celule codul, informatia si vibrația plantelor medicinale și a mineralelor. Toate cele 3 game de produse conțin acești nanoeffectori de transport.

Cuvântul “nano” este de origine grecească si înseamnă “pitic”.

În Sistemul internațional de Unități de măsură, prefixul nano reprezintă o miliardime din unitatea de bază. Astfel, 1 nanometru (nm) = 10 la puterea -9 metri.

Așa se raportează 1 cm la 10 000 km, sau ca o minge de tenis la Planeta noastră.

Fracțiunile de metru:

  • decimetru (dm) – o zecime dintr-un metru
  • centimetru (cm) – o sutime dintr-un metru
  • milimetru (mm) – o miime dintr-un metru
  • micrometru – o milionime dintr-un metru
  • nanometru (nm) – o miliardime dintr-un metru

Un nanometru este pentru o minge de tenis, ceea ce o minge de tenis este pentru Pământ.

Purtătorul de dimensiune “nano” – NANOEFECTOR-ul

Această denumire este dată de inventator (efector/ cel care execută)

  • Capacitate uimitoare de penetrare – datorită dimensiunii sale poate pătrunde oriunde (2 nm)
  • Viteză mare – mișcare rapidă tip “meduză”
  • Purtător ideal – produsul are efect imediat

În structura de susținere a nanoefectorului, sute de tipuri complexe de energie sunt oferite organismului ca un “bio-bufet suedez”.

Sub formă de spray se suflă pe locul cu probleme. Nu există efecte adverse. S-a observat că la 20% dintre cei care au încercat acest produs, efectele nu au fost imediate ca în majoritatea cazurilor.

Repornirea exactă a diviziunii celulare

Telomerii si enzima de telomerază.

  • corectează calitatea diviziunii celulare
  • pe termen lung îmbunătățește regenerarea.

Nanoefectorii protejează, înnoiesc și rearanjează capetele cromozomilor, procese care vor avea o semnificație incredibilă de-a lungul anilor.