Întrebări și răspunsuri

1.  Vreau un produs pt fertilitate. Ce imi recomandati????

>>

Fertilitatea este un lucru mult discutat și în lavylites. Cel mai bun de succes a fost cura de la gama Solvyl, cu Fullflex și CC.

Doar înainte vă recomand ca să cumpărați Auricum-ul normal, că și acela curăță foarte mult, și nu vă veți simți fără putere de la cura solvyl.

deci:

1. cură completă cu auricum. *(de 3 ori pe zi câte 4 pufuri în un pahar cu apă și să beți,)

tot cu auricum, de 3 ori pe zi, să vă suflati și pe spate, in 3 locuri: la ceafă, la mijloc și jos, pe șira spinării, câte un puf.

Să faceți această cură până terminați un auricum mare de 150ml.

după aceea să începeți cura cu fullflex, și după aceea fullflex +cc.

Tratamentul acesta este explicat sa produse, gama solvyl.

Multe probleme de fertilitate provin de la toxine.

În afara aceasta, vă recomand ca să trăiți sănătoși…adică,  în primul rănd ca să consumați sare naturală *(nu cele din magazin, ci cele vechi, „de acasa”, ca și sarea de Praid, acea industrială. Sarea de la Praid să o consumați din belșug. Nu este din aceea ioadată și nici Kalium nu are.)

In afară de sare, a doua problemă este apa. Mai bine acea de la robinet, daca nu puteți gasi apă, din fântână. Noi foarte rar bem apa din sticla, sau din plastic. Apa minerala naturala, cea din ardeal de exemplu *(unde documentate sunt peste 3000 de puțuri) nici nu poate fi înbuteliată, ca se oxidează repede. Sătenii pun apa în sticle de plastic sau sticlă, și acele sticle sunt galbene, roșii, de la oxide. ceea ce este benefic și natural.

Apa, sarea, și mâncarea cât se poate ca să fie de la țară.

Multe lucruri nu se fac ca pe vremuri… Cunoaștem mame, care au renunțat la deodorant până nu a venit bebe. Glandele de sub braț trebuie să se elimine cumva, și corpul uman este făcut în felul în care numai prin transpirație se elimină toxinele de la glande, ele nu pot fi eliminate prin urină sau scaun.

Bebe va veni, cănd este timpul și cănd „cuibul” este sănătos.

Pentru tată, recomandăm tratamentul auricum, măncare gătită de casă, cu sare și apă naturală. Să se ferească de bere cât se poate de mult *(dacă este bere facută acasă, atunci se poate bea cât vrea**). Berile se țineau în butoaiele acelea mari, până 3, 4 săptămâni, după care se înbuteliau. Și în epoca comunistă era așa. De atunci lucrurile s-au schimbat, berea se ține numai 1 săptămână, și după aceea se înbuteliază. Astfel, se poate fabrica de 3, 4 ori mai multă bere. Numai că, acea bere este tratata chimic (de aceea ne doare capul de la berile astea…)

Toate berile sunt făcute acum cu această tehnologie nouă. Toate. Și în Germania, cele care sunt făcute natural, cu drept costă 5, și chiar 6 euro sticla.