Gama Solvyl

Solvyl CC (CellClear) & Solvyl Fullflex

Soluția organică ce conține nanoefectori împotriva materialelor toxice. Din epoca industrializării pare din ce în ce mai greu de rezolvat problema de sănătate publică referitoare la poluarea cu metale grele.

Care e problema cu metalele grele?

  • aluminiu,
  • arsenic,
  • plumb,
  • cobalt,
  • cadmiu,
  • mercur

Sunt deșeuri periculoase care ajung în gurile noastre și în întregul organism. Afectează performanța, starea de spirit, bunăstarea, duc la creștere fungica exagerată, tumori, Alzheimer, scleroză multiplă etc.

Baza reală a multor stări cronice este contaminarea organismului cu substanțe toxice. Acestea afectează pielea, sistemul respirator, digestia, articulațiile, țesuturile, creierul, nervii etc.

Spray-ul CC se folosește împreună cu picăturile Fullflex. Sunt două produse utilizate pentru detoxifierea organismului.

Datorită nanoefectorilor din conținut, tratamentul cu aceste produse ofera rezultate care depasesc cu mult ceea ce exista până acum în domeniu.

Astfel, spray-ul CC pătrunde până în celulele în care se află depozitele de substanţe toxice și de metale grele, le dizolvă în particule mici, pe care apoi nanoefectorii de transport din picăturile Fullflex le adună şi le îndepărtează din organism.

După eliminarea în totalitate a acestor substanțe care pot provoca boli grave, începe procesul de auto-vindecare a organismului.

Solvyl CellClear (CC) conține, printre altele, și un extract de Coriandru special crescut pentru acest scop și care acționează tot cu ajutorul nanoefectorilor. În timpul utilizării puteți experimenta o ameliorare imediată. Eliminarea materialelor toxice eliberate din celule este acelerată prin utilizarea combinată, CC si Fullflex.

Conține superextracte din plante precum Pogostemon Patchouli, Rosmarinum Officinalis, Coriander Sativum, Salvia Officinalis, Citrus Sinensis, nanoefectori de transport și complex de minerale.

Detoxifierea se face timp de 3 luni!

Se începe cu FULLFLEX 2-3 zile, de 3 ori pe zi, se pun câte 6 picături în apă și se bea amestecul. După aceea, pe tot parcursul curei se vor bea de 3 ori/zi, câte 10 picături dizolvate în apă.

După primele 2-3 zile în care s-au utilizat picăturile Fullflex, se începe și aplicarea spray-ului CC.

Astfel, primul pas: Se suflă pe încheietura de la mână, pe cea de la cot și pe axilă, pe ambele brațe, timp de 2 până la 4 zile.

Dacă reziști, atunci se trece la pasul următor și anume: se aplică spray-ul CC la mâini ca și în zilele anterioare, dar ÎN PLUS se aplică și pe încheieturile de la picioare: la gleznă, în spatele genunchiului și la încheieturile superioare (zona inghinală). Se continuă 2-4 zile.

Dacă reziști, atunci se trece la pasul 3 care presupune aplicarea pe toate incheieturile membrelor (ca în zilele anterioare) plus câte un puf pe buric și pe ambii rinichi. Această doză se menține până la sfârșitul tratamentului.

În timpul detoxifierii, se reduce consumul de proteine până la 10% (cărnuri, lapte, ouă, brânzeturi).

Dacă nu se renunța la proteine, atunci Fullflex NU POATE să elimine în totalitate toxinele deja existente în organism, deoarece nanoefectorii de transport se umplu cu particulele care rezultă din descompunerea proteinelor cel mai recent digerate.

În cazul în care este foarte greu să se renunțe la proteine, atunci este recomandat ca acestea să se mănânce cu cel puțin 2 ore înainte sau după Fullflex.

Solvyl Hair/ Body/ Clean

– șampon, cremă de corp, gel de duș –

Cele mai expuse contaminării zilnice cu substanțe toxice sunt suprafețele mâinilor și scalpului. Alocăm puțin din timpul nostru pentru curățarea zilnică a părului în mod special. Șamponul are rolul de a elimina reziduurile toxice de la nivelul scalpului și firului de păr, dar și de a preveni depunerea altora.

Toxicitatea crescută din organism se poate observa la nivelul pielii și al scalpului, sub forma unor afecțiuni.

Complexul de ingrediente cu nanoefectori, pătrunde rapid și adânc, iar până la următoarea utilizare conținutul de substanțe active este menținut în organism.

Gelul de duș și crema de corp se utilizează asemeni celor din gama Lavyl. În plus față de acelea, cele din această gamă sunt special concepute pentru a ajuta detoxifierea organismului și eliminarea metalelor grele.

Este recomandată utilizarea acestor 3 produse cosmetice împreuna cu sprayul CC si picaturile Fullflex, în cazul celor care trăiesc sau lucrează în zone cu un grad ridicat de poluare cu metale grele.