Gama Exyol

Exyol StemCell Oil

Ce provoacă îmbătrânirea pielii?

  • celulele stem sunt “muncitorii harnici” ai pielii
  • celula stem este de o capabilitate extraordinară, se poate modifica pentru a îndeplini orice funcție în organism.
  • cu trecerea timpului numărul acestora scade, influențând starea noastră de sănătate.

SC oil multiplică abilitatea pielii de a se auto-regenera și inversează și încetinește procesul de îmbătrânire. Este un serum cosmetic cu puternic efect de regenerare și întinerire a pielii, care conține celule stem vegetale.

Celula de plantă se transformă în celulă umană, exact acolo unde corpul are nevoie. În același timp cu îmbătrânirea pielii, capacitatea de reînnoire a celulelor scade semnificativ, motiv pentru care Exyol este un real ajutor. Nanoeffectorii din produs transportă substanțele din plante până în celule.

  • ridurile se reduc semnificativ, iar petele se depigmentează treptat până la dispariție
  • este foarte eficient în îndepărtarea diverselor probleme ale pielii, cicatricilor chirurgicale, celulitei, negilor, semnelor din naștere, petelor de îmbătrânire, vergeturilor etc.

Într-una dintre călătorii am gasit un produs similar Exyol-ului, în Las Vegas, însa prețul ridicat al acestuia (800 $ pt o cantitate extrem de mică) m-a făcut să renunț la a-l achiziționa. La scurt timp dupa această călătorie am descoperit Exyol-ul și am putut să fac o diferență.

În plus, pe lângă celulele stem din plante, Exyol conține și nanoefectorii, pe care la momentul actual nu îi găsim în alte produse din domeniul cosmetologiei.

Aplicare:

Cu câteva picături masate în piele de două ori pe zi, vei experimenta rezultate foarte rapide. În cazul negilor se aplică o picătura direct pe neg, se lasă produsul pe el. Ca urmare, negul pică iar locul se trateaza cu Auricum..