Experiențe Personale

user_accepttopic: Cum m-am lăsat de fumat?
Mă găndeam mult și bine la începutul fiecarui an nou… Ce ar trebui să fac diferit în viața mea? De multe ori, răspunsul mai rapid a fost…fumatul. Cum m-am lăsat de fumat? Simplu. Am descoperit metoda fără să vreau. Am răcit un pic și m-am suflat în nas cu Auricum sensitiv. Bineînțeles am strănutat de vreo zece ori, dar după aceea căile respiratorii mi-au fost eliberate.  Am observat, că parcă nu mai simțeam nevoia să fumez. Dorința aceea și obișnuința au dispărut.

Acum? pot ORICĂND să cer o țigară de la prietenii mei, ca să i le arăt: Nu am nevoie și nu pot ca să mă apuc din nou. Este destul ca să inspir puțin din soluția Sensitive.

Înainte ca să creez acest blog, am încercat și la prietenul meu. Cu același succes. Acum, suntem deja noi, cei care nu fumăm.

„copilul prietenei mele a avut varicelă. Fetița are 2 anișori și 4 luni. Am suflat-o cu Auricum, varicela a dispărut in 2 zile”

-Am avut atrofie gingivală. După aproximativ 8 săptămâni în care am folosit Lavyl 32, medicul meu stomatolog a văzut că, în mod miraculos, gingiile mele erau sănătoase:de un roz frumos, intinse și lipite de dinți. În același timp, tartrul dispăruse.

-Din cauza unei miscări greșite, am avut o anchilozare lombară, cu dureri foarte mari. A doua zi, am aplicat Lavyl Auricum și deja durerea scăzuse, fiind capabil să mă mișc, să mă așez. După 3-4 zile durerea a trecut în așa fel încât nu a trebuit să iau medicamente analgezice care se știe că dăunează stomacului.

       Fiica mea s-a lovit în ușă, iar degetul mic de la picior îi era atât de umflat că abia putea să meargă. După două zile în care a folosit Auricum de mai multe ori, umflătura s-a diminuat iar vânătaia s-a retras semnificativ. După patru zile de folosire a Auricum-ului, deja putea să poarte pantofi închiși la degete.

       În urechile câinelui meu a observat o inflamație din care ii curgea și sânge. Am văzut că îl durea foarte tare, pentru că nu stătea când vroiam să îl controlez, nu mai auzea bine și încontinuu își clătina capul. Am încercat să mă ocup de problemă pe cont propriu, fără a merge la veterinar, întrucât auzisem că aceste produse sunt eficiente și în cazul animalelor. Am început să îi aplic Auricum pe răni, imediat s-a văzut o îmbunătățire, iar în 5 săptămâni s-a vindecat complet.

       Am folosit produsul Lavylites 3.1 și cele de detoxifiere și scoatere a metalelor grele Solvyl, iar depresia mea persistentă, cu care mă chinuiam de 2 ani și jumătate, a dispărut în aproximativ o lună și jumătate- două.

       Timp de aproximativ 20 de ani am purtat numai aur, deoarece pielea mea era foarte sensibilă la alte metale ( aveam mâncărimi groaznice). Am folosit produsele din gama Solvyl și acum pot purta oricând și oricât bijuterii care nu sunt din aur, fără a avea nicio problemă.

       Micile accidente și răni casnice sau din bucătărie le-am vindecat cu Auricum. Sângerarea a dispărut imediat după folosire, nu mi s-au mai inflamat sau infectat rănile iar vindecarea pot spune că a fost rapidă.

       De câteva săptămâni aveam nasul înfundat în fiecare seară și, în plus, mă și ustura pe interior. Am început să folosesc Lavyl Nose și imediat am simțit diferența. Căile respiratorii mi s-au eliberat, iar în timpul nopții nu am mai avut nicio usturime.

       Am folosit Auricum Sensitive pentru o durere puternica de ureche cauzată, cel mai probabil, de curenții de aer. Am suflat o data produsul în ureche, iar după câteva minute mi-a trecut orice urmă de durere, astfel încat și uitasem de ea.

       Acum câteva zile am fost sfătuită să folosesc Exyol pentru a scăpa de negi. Am aplicat serumul pe ei în fiecare dimineață și după 3-4 zile cei mici au dispărut complet. Pe cei mai mari încă îi mai am, dar au trecut abia 9 zile de când am început tratamentul, așa că voi continua până când vor cădea și aceștia.

       Mă confruntam de ceva timp cu sângerarea și retragerea gingiilor, când o prietenă m-a sfătuit să folosesc Lavyl 32 (ea îl folosește ca înlocuitor al pastei de dinți). L-am cumpărat și am înlocuit și eu pasta de dinți cu acest produs, folosindu-l de două ori pe zi, dimineața și seara. După două săptămâni am observat cu uimire că au dispărut problemele pe care le aveam, gingiile arătau perfect, iar durerea era inexistentă. Îl recomand tuturor!

       În cazul durerilor de stomac, indiferent de intensitatea acestora, cauzate în multe dintre cazuri de stresul cotidian, este recomandată folosirea produsului Lavyl All in. Se taie o bucată în trei părți egale, pe care le înghițim pe parcursul unei zile. Cei care l-au folosit afirmă că în 3 zile au scăpat de durere definitiv.

       Unul dintre pacienți avea dureri mari de genunchi, din cauza problemelor pe care le avea cu sistemul limfatic și pe care încerca să le trateze cu medicamente. A decis să folosească spray-ul Lavyl Lymph deși nu credea că durerea lui atât de puternică va trece cu un produs natural din plante. S-a suflat de două ori pe zi, dimineața și seara. Deja după prima aplicare, durerea dispăruse, însă a ales să continue tratamentul pentru ca aceasta să nu revină.

       Încă din copilărie m-am luptat cu o eczemă. De 3 ani aceasta a apărut și la capetele degetelor de la mâini, nu s-a vindecat cu absolut nimic, provocându-mi numai dureri și probleme. După părerea medicului dermatolog, acestă afecțiune nu era vindecabilă, dar starea mea se putea îmbunătăți doar cu tratament continuu.

Auzisem de aceste produse Lavylites și am zis să încerc și pentru problema mea. Am urmat un tratament cu Auricum, am suflat zona de două ori pe zi, timp de două săptămâni. În prima săptămână se vedea clar cum se vindecă, dar la aproximativ 80% din acest proces, vindecarea a stagnat în acel punct.

După cele două săptămâni, am luat-o de la capăt cu tratamentul, însă de această dată, după fiecare utilizare a spray-ului Auricum, am folosit și Lavyl Body pe zona respectivă. Am masat acest produs pe piele chiar de mai multe ori pe zi. În primele câteva zile eczema s-a vindecat mai departe câte puțin, dar apoi starea s-a înrăutățit. În următoarele două săptămâni am folosit doar Lavyl Body (uneori împreună cu Exyol). Pielea s-a calmat, iar eczema s-a vindecat în proporție de 98%.

       Întotdeauna am avut părul gras, motiv pentru care îl spălam zilnic ca să arate bine și să îl pot aranja. După ce m-am mutat în alt oraș, probabil din cauza apei părul

       De foarte mult timp mă confrunt cu dureri mari de umăr și genunchi, pe partea dreaptă. De două săptămâni folosesc Auricum și Lavyl Body. Deja pot merge normal și pot urca scările, iar umărul nu mă mai doare.

       Auricum este perfect împotriva arsurilor!! M-am ars foarte tare și din păcate, am primit produsul abia când rana era deja uscată  (blister = bășică). În trei zile s-a vindecat complet, mi-a rămas un punct mic, care abia se observă, în locul unde a fost cea mai mare bășică… încă sunt sub tratament cu Auricum și sper să se vindece complet.

Am un caz de cancer de plămâni la o persoană de 51 de ani, în fază terminală. Eu le-am spus că aceste produse sunt cele mai bune de pe piață și le recomand să le încerce, însă având în vedere că ne întâlnim atât de târziu, nu e sigur că mai e timp pentru produse… După ce ne-am întâlnit, a început să folosească doze foarte mari de Fullflex, Solvyl CC, Auricum     ( s-a suflat din jumătate în jumătate de oră – săptămânal a consumat două spray-uri mari Auricum) . După 3 zile de tratament a făcut un CT și i-au spus că tumora s-a descompus în bucăți, ceea ce nu e bine pentru că poate merge oriunde. După 3 săptămâni, pacienta a fost prezentă la întâlnirile noastre, dar e adevărat că a întârziat deoarece a tușit și a eliminat o găleată întreagă de puroi   *(8 litri)

– De la Lavyl Hair si Solvyl Hair, am observat că mi-au crescut fire noi de păr, și părul alb a revenit la culoarea inițiala. Soției mele i s-au îndesit genele și sprâncenele de când folosește Lavyl Body.